Vetedy Group

SISTEMI Techniclic

Sistemi Techniclic i ka të gjitha avantazhet e paraardhësit të saj, sistemit Softline, por me një teknikë plotësuese dhe të zgjuar për instalimin vertikal me shpejtësi më të lartë, duke përdorur numer minimal të vidave dhe duke garantuar qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. I përshtatshëm për të gjitha ndërtimet e reja, por edhe për rinovim. Druri i përdorur zakonisht është nga pyjet tona vendore dhe është tërësisht i certifikuar nga FSC® (Forest Stewardship Council). Këto çertifikime garantojnë përdorimin e drurit nga pyjet miqësore me mjedisin që sigurojnë menaxhimin e tyre të mirë, për një cilësi më të mirë të jetës.

Ruaj folderin Techniclic

Prezantimi i sistemit Techniclic

Techniclic, sistemi juaj i ri për dysheme, mure dhe fasada - mbulon me dru me fiksim të padukshem.

Me sistemin e saj të padukshëm të fiksimit, Softline, i deshmuar për më shumë se 10 vjet, departamenti i R & D në Vetedy mund të ofrojë një qëndrueshmëri të pamendueshme të sistemit të saj të ri Techniclic. Techniclic prodhohet në të njëjtin material të përbërë dhe lejon të njëjtin lloj grumbullimi për të siguruar jetëgjatësinë e produktit. Ky koncept i thjeshtë do t'ju kursejë një sasi të konsiderueshme të kohës së instalimit mbi sistemet tradicionale. Fasada e drurit (e disponueshme në shumëllojshmëri të llojeve vendore dhe në tre gjerësi të ndryshme) është ngjitur në kapësin teknik, i cili rrëshqit në bazat e gdhendura. Ky sistem siguron një nivel të pashembullt të saktësisë dhe jep një rezultat të përsosur çdo herë.
 • ABaza
 • BKapese
 • CDerrasë druri

Fiksimi Techniclic

 • Illustration

  01
  Fiksimi i «bazës» Techniclic

 • Illustration

  02
  Montimi i «pjesëve» Techniclic në bazë

 • Illustration

  03
  Instalimi i pllakës së drurit

 • Illustration

  04
  Shtrengimi i pllakës së drurit, pergjatë instalimit të «mostres» tjetër

 • Illustration

  05
  Instalimi i mostres së radhës

 • Illustration

  06
  Ndiq këtë proces për të finalizuar fasaden

Perparesite e Techniclic

 • Illustration
  • instalimi 4 here me i shpejt sesa sistemet e zakonshme te fasadave
 • Illustration
  • Fiksim i padukshem (pa vida që shihen)
 • Illustration
  • Në dispozicion në 3 gjersi (varesisht nga deshira jote)
 • Illustration
  • Sistem i hapur, i bashkuar, duke e mundesuar ventilimin
  • Derrasat e drurit duke u bashkuar deri ne milimeter
 • Illustration
  • Struktura në material kompozit, shumë rezistent
 • Illustration
  • Lehtësisht largohet dhe zevendesohet një derrasë druri

Hapni boshllëqet!

Spacer është një pajisje për sistemin Techniclic që mundëson zgjerimin e boshllëqeve brenda dërrasave tuaja.

Perparësitë e drurit

 • Dru rezistent ndaj kalbjes
 • FSC® ose PEFC ose OLB varësisht nga origjina e drurit
 • 80% dru vendor.
 • Dizajn modern i garantuar
 • Dru shumë stabil
 • Skemat e garancionit
 • I trajtuar termikisht (varesisht nga lloji i drurit)
 • Fundi i perputhjes
 • Pllakat e gjatësisë fikse duke shmangur prerjen në vend.

Të perzgjedhurat tona

 • Illustration

  Dru IROKO

  Thermo 60 MM 100 MM 140 MM
    Available Available  
 • Illustration

  EUROPEAN ASH

  Thermo 60 MM 100 MM 140 MM
  Available Available Available Available
 • Illustration

  NORTHERN PINE

  Thermo 60 MM 100 MM 140 MM
  Available Available Available Available
 • Illustration

  Pisha e verdhë

  Thermo 60 MM 100 MM 140 MM
  Available Available   Available
 • Illustration

  SIBERIAN LARCH

  Thermo 60 MM 100 MM 140 MM
    Available    
 • Illustration

  PADAUK

  Thermo 60 MM 100 MM 140 MM
    Available Available  
 • Illustration

  AYOUS

  Thermo 60 MM 100 MM 140 MM
  Available Available Available Available
 • Illustration

  JAYA

  Thermo 60 MM 100 MM 140 MM
    Available Available  
 • Illustration

  TEAK UNIJOINT

  Thermo 60 MM 100 MM 140 MM
    Available Available  

Video instalimi i strukturës Techniclic

Lokalizo një shitës me pakicë të Techniclic