Vetedy Group

SISTEMI Squareline

Squareline është një sistem fiksimi i padukshëm për kopshtin tuaj. I përbërë nga pllaka individuale prej druri, të bashkëngjitura nga katër qoshet me një klip të ngurtë. Lehtë për t'i vendosur dhe të lehtë për t'i hequr, Squareline është e përkryer për rregullimin e kopshtit tuaj. E veçanta e saj? Mundësia e vendosjes së pllakave individuale sipas dëshirës në modelin që ju pëlqen. I mundesuar në drurin Padauk, Squareline është natyrisht jo-rreshqites dhe garanton një qëndrueshmëri të gjatë. Lehtë i montueshem dhe afatgjatë, Squareline mund t;i përgjigjet nevojës tuaj për të vendosur një sistem të qëndrueshëm dhe të mirë.

Download folderin tonë Squareline

Prezantimi i sistemit Squareline

Squareline është një sistem i padukshëm për fiksimin e derrasave

Ky sistem i lehtë i fiksimit mundëson montimin e kuvertave pa ndonjë vidë të dukshme, duke përmirësuar rezistencën e strukturës (secila prej bordeve janë individuale) dhe duke i dhënë një pamje të pastër dhe estetikisht të këndshme instalimit . Ky sistem i fiksimit, i projektuar në një material të përbërë dhe jashtëzakonisht të fortë, garanton qëndrueshmëri afatgjatë. Kjo metodë e fiksimit (shih ilustrimin) lejon një përshtatje të rregullt në mes të secilës kuvertë pa efekt degradues të drurit. Sistemi Squareline kombinon estetikën me besueshmërinë.
 • ATra
 • BKapese
 • CDerrasë druri

Fiksimi i Squareline

 • Illustration

  01

 • Illustration

  02

 • Illustration

  03

 • Illustration

  04

Perparësitë e Squareline

 • Mundëson fiksimin e mbështetëseve pa vidë ose thonj.
 • Eliminon nevojën për shpime paraprake dhe kundërpërgjigje
 • Rregullime të prodhuara nga materiali i përbërë, i fortë, që garanton një sistem me cilësi të lartë.
 • Siguron garancion për qendrueshmeri afatgjatë.
 • E shkurton kohën e instalimit.
 • Siguron qarkullim të lirë të ajrit.
 • Parandalon kthesën në dërrasa
 • Dru që nuk ka nevojë për mirëmbajtje.

Llojet e perzgjedhura të drurit

 • Illustration

  Padauk

 • Illustration

  Merbau

Lokalizo një shitës me pakicë Squarline