Vetedy Group

Produktet

Vetedy Group

Prezentimi

PER MË SHUMË SE 20 VITE, GRUPI VETEDY ËSHTË SPECIALIZUAR NË PRODHIMIN DHE SHPËRNDARJEN E TIMBERS EGZOTIKE, PËR KOPSHT TË JASHTËM DHE HAPSIRAT E BRENDSHME. Grupi VETEDY është rritur me një ritëm të pabesueshëm, falë zhvillimit të sistemit Softline, një sistem i patentuar (EP 1567731) me fiksim të padukshëm që përdorë trungjet që janë shumë rezistente ndaj kalbjes dhe shumë të qëndrueshme, Që nga viti 2001, eshte sistemi i parë që mundëson realizimin e fasadave të jashtme, pa vida të dukshme ose oksidim. Grupi shpiki në vitin 2011 sistemin e patentuar Techniclic, i projektuar posaçërisht për veshjet, muret dhe tavanet që mbulojnë në dru pa vida të dukshme, me një shpejtësi të jashtëzakonshme të instalimit për një përfundim të saktë të njohur në shumë vende. VETEDY është një grup ndërkombëtar i vendosur në Luksemburg, Belgjikë, Kamerun dhe Indonezi dhe përfaqësohet në të gjithë botën nga rrjeti i shpërndarësve të tij. Ne jemi shpikësit dhe prodhuesit e vetëm të dy sistemeve ekskluzive të patentuara. Ne jemi gjithashtu prodhues të drurit të ngurtë ekzotik, pasi jemi furnizuar direkt nga dy koncesionet tona: Indonezia dhe Kameruni. Përvoja dhe hulumtimet tona tani kanë dhënë disa përgjigje të shumëpritura për pyetjet e bëra shpesh. Më shumë informata

Notre usine de production à Weyler, Belgique

Emertimet

Është organizatë internacionale, përbërë nga organizatat perfaqesuese të mbrojtes së ambientit, organizatat për mbrojten e personave vendas, pyjeve dhe shperndaresve të produkteve të drurit

Emertimi është perdurur për të identifikuar një shenjë dalluese për produktet dhe sherbimet e Luxembourgut.

Lajmet

Proudly represented 10 times in China through Basil Bass

Proudly represented 10 times in China through Basil Bass

We are proudly sharing you the news that we are now officially represented several times in China through our distributor Basil Bass. Those are the cities where you can find our products: Taizhou, Fuzhou, Changsha ,  Dalian, Jinan, Qidao, Wenzhou.

Soon available in Chongqi and Shijiazhuang.

Lexo më shumë

Nice small balcony in Softline Padouk

Nice small balcony in Softline Padouk

Be creative, be inspired, be the detail that makes the difference… be #Vetedy.

A decking doesn’t have to be big to be beautiful! Perfect example with this balcony covered with Softline decking with invisible fixation in Padouk.

Lexo më shumë

Open House at Van Hemelrijck with Vetedy

Open House at Van Hemelrijck with Vetedy

It was during Van Hemelrijck’s annual open house day that Vetedy was able to present its latest novelties in addition to its invisible fastening wood deck and cladding systems, alongside other partners. Among other things, Rubio finishes were showcased on the cladding of the different types of Techniclic wood with invisible fixing.


 


Congratulations for the organization!

Lexo më shumë

Shiko lajme tjera