Vetedy Group

Parket shumë shtresor

Parket shumështresore, të quajtura edhe parkete te projektuara, përbëhen nga 2 ose 3 shtresa varësisht nga lloji i instalimit të dëshiruar: ngjitur ose lundrues. Fabrikimi i tij specifik lejon një instalim, veçanërisht të preferuar me zam, në sistemet e ngrohjes nën dysheme. Megjithatë, disa lloje drusore nuk janë të pajtueshme për këtë situatë.

Ne propozojmë të njëjtat lloje si për parket tona masive të tilla si: Doussie, Padauk, Iroko, ... Për më tepër, për të zgjeruar ofertën tonë, ne jemi duke propozuar dysheme lisi që përputhen me çdo stil për shkak të përfundimeve të tyre të ndryshme : moderne, klasike dhe elegante.

Mos hezitoni të na kontaktoni për ndonjë kërkesë të veçantë, ne do të bëjmë maksimumin tonë për të kënaqur dëshirat tuaja.