Vetedy Group

Dysheme druri

Ne punojmë me dru që gjindet në shumë ngjyra dhe ofrojmë trajtime të ndryshme nga stilet inovative deri tek druri që i pershtatet kushteve të ndryshme atmosferike. Ne poashtu punojmë me dru: maple, teak, doussie, moabi, iroko, pachyloba, merbau, wenge, padauk, rosewood, kuku, bamboo…
Laramani ngjyrash për produktet: nga e ndritshmja tek e errta, poashtu edhe të kuqe, portokall, të kaftë etij. Shtresa e dyshemesë realizohet duke u ngjitur në llaç me ngjitës poliuretani ose me anë të kapakëve sipas rastit.